Kijk|Kunst - Aaipet

Twee goochelaars beginnen vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en halen bananen uit hun tablet. Fantastisch! Maar dan komt het apparaat in opstand en loopt alles anders …

Aaipet onderzoekt op hilarische wijze het gebruik van computers. Hoe blijf je slim als je zelf niet hoeft na te denken? Maakt de tablet de wereld kleiner of groter? En hoe word je zelfstandig als je steeds vermaakt wordt?  

BonteHond
BonteHond maakt stoer, toegankelijk theater voor jong publiek. Vanuit standplaats Almere speelt het gezelschap op diverse locaties door heel Nederland en België. In 2015 won de voorstelling Aaipet een Zilveren Krekel voor meest indrukwekkende jeugdproductie.

Dit project wordt aangeboden vanuit het programma Kijk|Kunst. Kijk|Kunst is een kunstprogramma met kant-en-klaar lesmateriaal. Bovendien zijn er leuke uitnodigende online doe-opdrachten voor leerlingen die goed passen in een weektaak. Het hele programma met educatief materiaal, online opdrachten en rooster staat op de site Kijk|Kunst online. Bent u geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Kunstgebouw: primaironderwijs@kunstgebouw.nl, 015 215 45 10.

Doelgroep
Groep 3-4