Kijk|Kunst - The Match

Technische hoogstandjes, spannende duels, oplopende emoties en herhalingen in slowmotion. The Match is een gedanste voetbalwedstrijd.

Alle facetten van een voetbalwedstrijd worden met een humoristische knipoog in dans verbeeld. De voorstelling behandelt thema’s als sportief gedrag, winnen, verliezen en omgaan met conflicten. Herkenbaar en spannend tot de laatste minuut voor jongens én meisjes!

Lonneke van Leth producties
Lonneke van Leth is choreograaf in Den Haag en maakt onder andere dans-mimevoorstellingen voor kinderen. Haar stijl is verhalend en beeldend en met een flinke dosis humor. De toegankelijke voorstellingen van Lonneke zijn heel geschikt als kennismaking met danstheater.

Dit project wordt aangeboden vanuit het programma Kijk|Kunst. Kijk|Kunst is een kunstprogramma met kant-en-klaar lesmateriaal. Bovendien zijn er leuke uitnodigende online doe-opdrachten voor leerlingen die goed passen in een weektaak. Het hele programma met educatief materiaal, online opdrachten en rooster staat op de site Kijk|Kunst online. Bent u geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Kunstgebouw: primaironderwijs@kunstgebouw.nl, 015 215 45 10.

Doelgroep
Groep 7-8