Kijk|Kunst - Hip Hop Hoera!

In Hip Hop Hoera! klinken allerlei soorten muziek, afkomstig uit de hiphop en speciaal bewerkt voor kleuters. Deze toegankelijke en vrolijke voorstelling gaat over sociaal gedrag.

Wie ben ik, wie is die ander? Hoe gaan we met elkaar om? Aan het einde gaan de leerlingen de vloer op om samen met de energieke dansers te ‘shaken’ en te ‘grooven’.

Dont't Hit Mama
Dit gezelschap uit Amsterdam haalt inspiratie uit sociale dansvormen uit Afrika en Amerika. Met dansers en makers uit binnen- en buitenland maakt het gezelschap actueel en persoonlijk danstheater voor een breed publiek. De naam van het gezelschap komt uit Zuid-Afrika. Voor de dansers betekent de term respect voor de grond waarop je beweegt.

Dit project wordt aangeboden vanuit het programma Kijk|Kunst. Kijk|Kunst is een kunstprogramma met kant-en-klaar lesmateriaal. Bovendien zijn er leuke uitnodigende online doe-opdrachten voor leerlingen die goed passen in een weektaak. Het hele programma met educatief materiaal, online opdrachten en rooster staat op de site Kijk|Kunst online. Bent u geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Kunstgebouw: primaironderwijs@kunstgebouw.nl, 015 215 45 10.

Doelgroep
Groep 1-2