Klaar voor een muzikaal avontuur?

Landelijke ontwikkelingen

De muzikale scholenwedstrijd van Méér Muziek in de Klas is in volle gang! Ken jij een enthousiaste klas die klaar is voor een muzikaal avontuur?

De groepen 6 en 7 van de basisschool kunnen zich inschrijven voor Lang Leve de Muziek Wedstrijd en kans maken op een optreden voor Koningin Máxima op Het Kerst Muziekgala 2018.

Aanmelden voor de audities kan uiterlijk tot en met 12 maart via meermuziekindeklas.nl/wedstrijd.

Meedoen is simpel:

# 1: maak een account aan!
Maak een account aan op meermuziekindeklas.nl/wedstrijd.


# 2: stuur jouw muzikale filmpje in
Stuur uiterlijk 12 maart jouw muzikale act in. Het filmpje mag maximaal 1,5 minuut duren en kan gewoon met een telefoon gefilmd worden (tip: hou de telefoon horizontaal als je filmt!).
Inspiratie nodig voor een filmpje? Meester Willem helpt je op weg om een muzikale act te maken.


# 3: Provinciale auditierondes
Heb je eind maart te horen gekregen dat je door bent naar de auditierondes? Dan krijg je ondersteuning van een vliegende muziekbrigadier. Samen zorgen jullie ervoor dat jullie act klaar is voor de auditieronde met de vakjury. Kunstgebouw, KCR en CultuurSchakel regelen de vliegende muziekbrigadiers in Zuid-Holland. De audities zijn half-eind mei op zes locaties in Nederland.


# 4: Lang Leve de Muziek Show
Snel na je auditie hoor je of je met jouw klas door bent naar de Lang Leve de Muziek Show. In het programma staat iedere week een andere provincie centraal. Per provincie zal één klas er met de winst vandoor gaan, namelijk: optreden met de Grootste Schoolband van Nederland voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2018.

Gepubliceerd op 15 februari 2018