Maak kennis met boomwhackers

Hoe kunt u als groepsleerkracht muziekinstrumenten en in het bijzonder boomwhackers gebruiken in uw les en welk materiaal kunt u daarvoor gebruiken?

Inhoud inspiratiebijeenkomst

 

Boomwhackers zijn heel toegankelijke slaginstrumenten die eenvoudig in de klas te gebruiken zijn. De instrumenten zijn van deze tijd en vormen een mooi alternatief voor het Orff-instrumentarium. Bovendien spreken boomwhackers de leerlingen enorm aan. In deze bijeenkomst gaan we veel musiceren, uitproberen, improviseren, bekende popsongs spelen en ritmes stapelen.

 

Opbrengst inspiratiebijeenkomst
U krijgt handvatten hoe u met boomwhackers om moet gaan, hoe u er geluid uit krijgt en op welke manieren u ze kunt inzetten bij verschillende liedjes en activiteiten.  U ontvangt een complete set boomwhackers, het boek Jazz in de klas en diverse muziekstukken zodat u gelijk aan de slag kunt met uw eigen groep.

 

Deze prijs in inclusief een complete set boomwhackers en accessoires á € 225, het boek Jazz in de klas á € 25 + hand-out en speelstukken. Indien er al boomwhackers op school aanwezig zijn, kunnen de kosten van de boomwhackers van de prijs afgetrokken worden.